Helppo leimaus paikasta ja ajasta riippumatta

Promid-järjestelmä on pääteriippumaton, joten se voidaan ottaa käyttöön useiden leimauspäätejärjestelmien kanssa. Lisäksi leimaus voidaan hoitaa selaimella tai mobiililaitteella verkossa. Näin kaikki työ saadaan varmasti kirjattua turvallisesti ja tarkasti.

Promid kulkee työntekijöiden mukana – liikkuva työ ei ole enää este työajanseurannalle!

 

Automaattinen TES-tulkki helpottaa palkanlaskennan työtä

Nykyiset työnkuvat, joissa eri työt kuuluvat eri työehtosopimusten piiriin, ovat haaste perinteisille työajanseurantajärjestelmille. Ongelmat kertautuvat, kun palkanlaskenta joutuu laskemaan eri TES:ien vaikutukset käsin. Promidin ottaa TES:in huomioon kunkin työtehtävän kohdalla. Näin palkkatieto syntyy automaattisesti eikä laskentaa tarvitse tehdä käsityönä.

 

Työaikaleimaus vaivattomasti

Promid-järjestelmään voidaan liittää myös erillisiä leimauspäätteitä, jolloin työaikaleimaaminen ei unohdu, kun pääte on näkyvällä paikalla. Leimauspäätteellä voidaan tehdä samat leimaukset kuin muillakin leimausvaihtoehdoilla. Päätteitä on useita eri malleja, käyttökohteesta ja tarpeesta riippuen.

 

Työt tulevat laskutetuksi ajallaan

Promidin projektipuurakenne auttaa seuraamaan töiden etenemistä eri projekteissa. Kun työt kirjataan suoraan projekteihin eikä erillisille lapuille, kaikki tunnit tulee laskutettua oikein, eikä hukkuneita tunteja löydy jälkeenpäin. Samalla voidaan seurata urakoiden ja projektien pysymistä kustannusarvioissaan ja reagoida tarvittaessa ajoissa.

 

Selkeää raporttitietoa liiketoiminnan kehittämisen tueksi

Promid kerää tarkkaa tietoa työn sisällöstä. Monipuoliset raportit auttavat hyödyntämään tietoa liiketoiminnan tehostamisessa. Kun tuottamattomat työvaiheet tunnistetaan, niitä pystytään kehittämään ja edistystä mittaamaan. Näin Promid auttaa parantamaan liiketoiminnan tuottavuutta.

 

Työnjohdon tuki ja viestintä

Promid-työajanseurantajärjestelmä mahdollistaa myös tehokkaan viestinnän. Kun haluat, että viesti menee varmasti perille, työntekijä voidaan myös vaatia kuittaamaan viesti. Voimme myös integroida järjestelmän puhelinkeskukseen, jolloin aulapalveluilla on aina ajantasainen tieto siitä, kuka on työpaikalla ja tavoitettavissa.

Varaa maksuton asiantuntija­tapaaminen

Saat tietoa siitä, miten työtä kannattaa organisaatiossanne seurata sekä miten voitte kehittää liiketoimintaanne seurantatiedon perusteella. Jätä yhteystietosi alle, niin soitamme sinulle ja sovimme ajan:

Lataa maksuton Sujuva työvirta-opas

 

Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen,
saat latauslinkin saman tien!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste