Usein kysyttyä

 

Mitä eri leimausvaihtoehtoja löytyy?
Promid-järjestelmässä leimauksia voi tehdä erillisillä leimauslaitteilla, tietokoneella ja tabletilla internetselaimella sekä älypuhelimella siihen sovitetulla leimausnäkymällä. Mikään leimaustapa ei vaadi erillisten ohjelmien asentamista omalle koneelle. Leimauslaitteessa on sähköisten tunnisteiden lukija (RFID) tai vaihtoehtoisesti sormenjälkitunnistus sekä kosketusnäyttö, jolla leimaukset tehdään. Leimauspäätteissä kieliversioina on suomi ja englanti.

 

Miten promid server toimii?
Promid Server on websovellus, jolla kerätään, hallinnoidaan ja raportoidaan työaikaleimaustietoja. Ohjelmisto pyörii meidän konesalin palvelimilla ja on käytettävissä miltä tahansa koneelta, jolla pääsee internetiin selaimella. Kun leimauspäätteitä käytettäessä leimat tallentuvat tilapäisesti päätteen muistiin, josta ne siirretään palvelimelle. Yhteyskatkoksen aikana voi leimata ja leimat siirtyvät palvelimelle automaattisesti kun yhteys palaa toimintaan. Webleimaukset tehdään suoraan palvelimen tietokantaan.

 

Mitä raportteja järjestelmästä saa otettua?
Raportteja voi ottaa vapaasti määritetyllä aikavälillä leimauksista, ylitöistä, vuorolisistä, poissaoloista (muu syy koodit) sekä liukuvan työajan saldoista. Kaikki raportit voidaan muuntaa myös excel-muotoon. Laajemmissa paketeissa on myös mahdollisuus automaattiseen raportointiin esim. kerran kuussa jokaisen työntekijän sähköpostiin.

 

Voiko tietoja siirtää palkanlaskentaohjelmaan?
Kyllä, tuntitiedot voidaan tulkita palkkalajeiksi ja siirtää palkanlaskentaohjelmistoihin. Siirtorajapinta löytyy n.10 yleisimpään ohjelmistoon.

 

Meillä on tunnisteet – käykö?
Käytettäessä erillisiä leimauspäätteitä työntekijät voivat tunnistautua päätteelle esim. kulunvalvonnassa käytettävillä RFID tunnisteilla. Tuettuja lukutekniikkoja on mm. EM (125kHz), Mifare, DesFire, HID, HIDProx, Valttikortti. Voimme halutessanne testata tunnisteiden toimivuuden maksutta.

 

Leimaus kännykällä?
Onnistuu. Leimausnäkymä skaalautuu näytön koon mukaan. Mobiililiittymällä voi tehdä normaalien työaika- ja poissaololeimausten lisäksi myös projekti- ja kustannuspaikkaleimauksia.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?

Lähetä kysymyksesi meille, niin vastaamme sinulle!

Lataa maksuton Sujuva työvirta-opas

 

Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen,
saat latauslinkin saman tien!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste