Työajanhallintaa ja projektiseurantaa

DevNet myy, tuottaa ja ylläpitää järjestelmiä, jotka lisäävät tietoa ja hallittavuutta liiketoimintaan. Järjestelmiemme avulla työntekijät tekevät työaikaleimauksia ja kirjaavat tarvittaessa projekteja niin,  että tehdyt työt tulevat kirjatuksi oikein ja tieto siirtyy sujuvasti palkanlaskentaan ja laskutukseen. Promid-projekti- ja työajanseuranta  on parantanut työn tuottavuutta suomalaisissa yrityksissä jo pian kahden vuosikymmenen ajan.

Lahtelainen IT-yritys DevNet Oy osti Necom Oy:n osakekannan vuonna 2017. Sen jälkeen Promid-työajanseurantaa on viety entistä modernimpaan suuntaan, ja järjestelmä palvelee entistä suurempia asiakkaita – aina tuhansiin käyttäjiin asti.

Necom Oy toimi työajanseurantajärjestelmien parissa vuodesta 1998, jolloin ensimmäinen Promid-versio julkaistiin. Necomin henkilöstö toimi työajanseurannan ja projektinhallinnan  kanssa myös ennen Necomia. Necomin työntekijät siirtyivät kaupan myötä osaksi DevNetin henkilöstöä.

Haluamme auttaa yritystäsi parantamaan työn tuottavuutta ja säästämään selvää rahaa. Teemme sen tarjoamalla helpon rajapinnan työntekijöiden ja yrityksen väliin. Uskallamme luvata, että järjestelmämme maksavat itsensä takaisin – ja vieläpä varsin nopeassa aikataulussa – helpottamalla ratkaisujen tekemistä oikean tiedon perusteella.

Soita meille numeroon 010 422 1310 ja kutsu asiantuntijamme käymään! Kerromme, miten saat parannettua yrityksesi tuloskuntoa kanssamme.

Lataa maksuton Sujuva työvirta-opas

 

Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen,
saat latauslinkin saman tien!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste